AGENDA

 • 12 NOVRadicale Vernieuwers: Een goed verhaal

  Wil je je aanmelden als Radicale Vernieuwer? Dan moet je een goed verhaal hebben om de jury te overtuigen. Mark Woerde was Radicale Vernieuwer in 2014 en is oprichter van creative agency Lemz. Zijn overtuiging is dat reclame de wereld beter kan maken. Hij weet hoe je een goed verhaal moet vertellen. Op 12 november gaan we met hem in gesprek over wat radicale vernieuwing is, hoe je het over het voetlicht brengt, en wat volgens hem een overtuigend verhaal is.

  Wanneer: donderdag 12 november
  Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
  Locatie: Spring House, De Ruyterkade 128, 1011 AC, Amsterdam
  Entree: gratis

  Meld je aan en reserveer een plek

 • 24 NOVRadicale Vernieuwers Meetup

  Wil jij je aanmelden als Radicale Vernieuwer? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat radicale vernieuwing is? Kom dan op 24 november langs en ontmoet Radicale Vernieuwers van voorgaande jaren. We gaan met ze in gesprek over hun initiatief, bedrijf of project en willen weten wat er de afgelopen maanden gebeurd is. Was er een succes of mislukking? Zijn ze gegroeid of juist niet? Wat zijn de nieuwe uitdagingen die ze voor zich zien? En wat is er nodig om de beweging van Radicale Vernieuwers in Nederland te stimuleren?

  Wanneer: dinsdag 24 november
  Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
  Locatie: Spring House, De Ruyterkade 128, 1011 AC, Amsterdam
  Entree: gratis

  Meld je aan en reserveer een plek.

 • 27 NOVDeadline aanmelding

  Wil je jezelf of een ander aanmelden als Radicale Vernieuwer, dan kan dat tot 27 november 17.00 uur. Vul dan dit formulier in.

 • 11 DECBekendmaking longlist met 40 vernieuwers

  Uit deze selectie van 40 inzendingen kiest de jury in januari de 10 finalisten, inclusief de winnaar.

 • 7 JANNieuwjaarsborrel semi-finalisten (besloten)

  Op 7 januari trappen we het nieuwe jaar af met 35 radicaal vernieuwende semi-finalisten!

 • 13 JANBekendmaking finalisten

  Op 13 januari worden de 10 finalisten bekendgemaakt. Ze kunnen dan zelf campagne voeren om in aanmerking te komen voor de publieksprijs.

 • 08 FEBDeadline stemmen

  Tot 8 februari 17.00 uur kan er gestemd worden door het publiek op de 10 semi-finalisten. De winnaar wordt bekendgemaakt op 9 februari tijdens de Nacht van de Radicale Vernieuwing.

 • 09 FEBNacht van de Radicale Vernieuwing

  Wie zijn de Radicale Vernieuwers van dit moment? Ontmoet de 10 finalisten op 9 februari tijdens de Nacht van de Radicale Vernieuwing en neem een kijkje in de toekomst.

  Aanvang: 19:30 uur in Spring House, De Ruijterkade 128, Amsterdam.
  Bestel hier je kaartje.